DocsConsult Just Team

Seriozitate & promptitudine

Oferim consultanță și asistență juridică în domeniul imigrării conform legislației din România: OUG nr.194/2002; OG 25/2014; OUG 102/2005. Venim în sprijinul tuturor celor care necesită un sfat juridic prompt și competent din domeniul imigrației internaționale (fără frontiere), iar împreună vom găsi soluția potrivită pentru diverse situații.


De peste 20 de ani suntem alături de clienții noștri pe tot parcursul obținerii actelor necesare, pentru a garanta rezultatul. Prin excelență în acest domeniu, putem prelua situația dumneavoastră indiferent de etapa în care vă aflați atât dumneavoastră cât și afacerea dumneavoastră, iar pentru serviciile noastre vă stăm la dispoziție 24/7.Oferim consultanță juridică pentru obținerea oricărui tip de viză de la Oficiile Consulare ale României din străinatate: pregătirea dosarului conform cerințelor MAE, scanarea actelor și încarcarea pe portal, inștiintarea beneficiarului privind programarea la viză și eventuale noi cerințe privind acordarea vizei.
Important: Oficiile diplomatice române vă pot cere oricând documente justificative suplimentare.
Oferim consiliere privind drepturile sociale ale străinilor în România: obținerea formularului A1 de la Casa Națională de Pensii Publice, reprezentare pentru obținerea statutului de tolerat pe teritoriul României, obținerea la cerere a deciziei de returnare de pe teritoriul României, Contestarea deciziei de returnare emisă de Inspectoratul General pentru Imigrări etc.
Prin colaborarea cu agenții de recrutare specializate, vă oferim posibilitatea de a angaja în companiile dumneavoastră muncitori străini, indiferent de țara de proveniență.

Contact

Adresa birou principal: Str. I.C. Visarion Nr. 9, Sect. 1, București, România

Tel.: +4 0749011333

E-mail: contact@immigrations.ro

Avem birouri în: București, Alba Iulia, Brașov, Cluj, Constanța, Covasna, Iași, Timișoara.

Copyright © 2023 DocsConsult Just Team | Toate drepturile rezervate.
Politica privind utilizarea cookies | Politica de confidențialitate
+4 0749.011.333 Sună acum!